SUB 88 U17 slår Viborg B67

Søndag formiddag, 9 mands, smal trup, MEN KÆMPE SEJR!⚽️ Viborg B67 var modstanderne for dagens kamp, en kamp spillet med vilje, gejst, lyd, og kammeratskab! En kamp som måske egentlig handlede om det mentale, hvor vi tog kontrollen, hvor vi tog føringen og hvor vi sejren!
Vi spiller en kamp med høj intensitet, hvor det handlede om at presse, men også om at bruge energien fornuftigt. Vi får en relativ hurtig føring i første halvleg en retur bold i feltet følge af et indlæg, smasker Mads Venø Vejlby den ind. Fokus stiger, presset stiger og vi holder tempo! I lidt a la samme format bliver der lavet et mål til 0-2, af Lasse Møller Mogensen, grundet det høje pres og opfølgning.

Vi går til pause med 0-2, vi trætte, men gejsten og viljen er der til at vinde. Vi kan mærke at de får mere overskud, hvilket giver dem en reducering på 1-2. Men vi giver ikke slip. Vi kører mere defensivt og forsvare, det svinger lidt, men vi formår stadig at presse nok til at lave et mål mere. Søren Arnfred får lavet en kølig assist, i form at et lup, som rammer vi Victor Emil Vestergaard, der efterfølgende gør det til 1-3 og lukker og slukker kampen!

En suverænt fodbold oplevelse, kæmpe klap til alle spillere. Hatten af for forsvaret der stod som en mur, to de centerbacks Marcus Hansen og Simon Ryberg dirigerede og forsvarede med enormt overblik! Og Lucas Nonbo Jeppesen hold da op en kamp, der var intet at lægge en finger på i dag! Klasse præstation.
Og selvfølgelig vores målmand, Bastian Kruse Jeppesen han gør det hver gang, hele sidelinjen var ved at besvime over de vanvittig redninger.
Kæmpe ros til alle!
Tak for fantastisk oplevelse og ikke mindst sejren, drenge!
Tak til de fremmødte som støttede drengene! Ingen træning mandag, næste kamp torsdag!

- Trænertemaet😎