U15-U17 drengen viser nye talenter

Så fik afholdt første arrangement i denne sæson!
Lørdag starter vi ud med en U15 kamp i træningsturneringen med et nederlag på 3-1. Meeen stadig en rigtig god kamp, med fight og viljestyrke hele vejen rundt. Så trods nederlaget, formået vi at komme igennem de målsætninger vi havde sat os til kamp. Flere spillere præsterede virkelig godt, på nye positioner, som ikke er prøvet før!!

Efter kampen, begyndte arrangementet kl. 15. Der bliver hygget med både LUDO, Skak, UNO osv. Herefter havde vi en lille aktivitet, hvor I skulle lave et lille skuespil eller LIP Sync. Vi træner må ærlige over, at vi var mega overrasket over, hvordan I tog opgaven til jer! Det var alle nogle meget gode præsentationer, både LIP sync, men også parodier af Sutharsan og mig.

Vi fik dernæst aftensmad, som var pizza og set fodbold imens. Og bagefter fik vi spillet en KAHOOT, vi trænere havde lavet og vi fik holdt spillermøde med mange gode input fra jer!

Vi endte aftenen med FIFA og film til sidst.
Søndag vågnede vi alle kl. 8 UDEN nogen alarmen vækkede os. Nogle smuttede ned og hentede morgenmad, mens andre fik ryddet op og gjort klar til at spise. Efter morgenmaden stod den på hygge med FIFA, mens andre spillede bold på multibanen. Vi fik hjulpet hinanden med at rydde op til sidst og fik sagt farvel!

I alt en fantastisk weekend, tak for god orden drenge! Skulder til jer, for kampen i spillede, for opførelsen og sammenholdet! En ren fornøjelse med jer drenge! Og vi vil helt klart gentage succesen IGEN!


- Trænerteamet