Veloverstået træningslejr for U13-U16 piger

Så kom dagen endelig, fredag d. 3/3 gik turen til træningslejren i Ringkøbing hvor ROFI-centeret skulle være base for de næste 2 dage.

Vi ankom fredag ca. 17.30 og fik vores værelser. Derefter var der aftensmad, maden gennem hele weekenden har været fremragende.

Aftenen bød på film – 4-2-2 spillet.

Spillerne blev delt op i 3 hold, forsvar, midtbane og angreb – de skulle så lave et træningsprogram til undervisning af de andre, som skulle foregå lørdag formiddag. De havde hallen til at øve de øvelser der skulle laves lørdag.

Derefter stod resten af aftenen på hygge, U13 gik i spillerummet, med dart, bordfodbold, bordtennis og billard. De store gik i Fitness.

Lørdag startede med morgenmad kl. 8 hvorefter 1. træningspas startede ca. kl. 9. Her havde hvert hold 30 minutter til at undervise de andre hold i hvad de havde fået ud af fredagens opgave. Her blev vi positiv overrasket, det var nogle gode programmer der var lavet hele vejen rundt og mon ikke der er nogle kommende trænere blandt pigerne. Det var fantastisk hvor meget af de øvelser vi laver til træning, som faktisk lige pludselig gav mening.

Kl. 12 var det så tid til middagsmad før 2. træningspas som bestod af konditræning, driblinger, afslutninger – pigerne fik pulsen op.

Efter en times tid på banen, var der afslapning inden turen gik til den lejede kunststofbane i Ringkøbing, her havde vi kamp i halvanden time i bidende kulde og meget vind.

Herefter tror jeg pigerne havde fået fodbold nok ????

Så var det hjem og spise aftensmad og resten af aftenen gik på hygge.

Søndag morgen blev alle vækket 6.15, ikke alle var lige begejstret ???? – løb eller gå de 2,5 km til vandet hvor solen blev sunget op og derefter hjem igen 2,5 km. Morgenmad og pakke.

Stor tak til alle der deltog, ikke mindst Sara og Torben for jeres hjælp.

En weekend med perfekte rammer, ROFI-Centeret kan absolut anbefales. Banerne var perfekte.

Træner Teamet
Se alle billederne fra turen - klik her