Flot sæson af U15-drengene!
Drengene har spillet en kanon flot sæson, hvor de vandt 8 ud af 10 kampe og sluttede med en suveræn målscore på +48. Det hjalp selvfølgelig, at vinde en kamp 20-0 :-) (billedet).

 

u-15 drenge ny

 

Spændingen var dog bevaret indtil den sidste kamp mod Rødkærsbro. Den første kamp var endt 4-4 og hvis de tabte den sidste kamp, så ville Rødkærsbro vinde puljen.
Der var dog ingen grund til bekymring for drengene var tændte og spillede en koncentreret og flot kamp. De fik hurtigt scoret og vandt fortjent 6-1 !
Stemningen var derfor helt i top, da sejren og sæsonen blev fejret med pizza og sodavand på Danmarks bedste sommerdag :-)
u-15 drenge 2 ny
Dermed var 1. pladsen sikret og de skulle efterfølgende til Struer for at spille første kamp om JM. Med lidt held og på en god dag, så kunne vi godt have vundet, men desværre tabte vi 2-0 til et bedre hold på dagen. Drengene havde chancerne til at score, men i en kamp hvor de bagerste havde super travlt og spillede rigtig godt, så var det desværre fortjent.
Det har været en stor fornøjelse, at være med drengene til træning og kampe. De er nogle dejlige unge mennesker, der har et godt sammenhold og behandler hinanden eksemplarisk. Vi havde også rigtig svært ved at vælge årets kammerat/spiller for alle har bidraget til den gode sæson. Træningen er en stor del af fodbold og Jakob Hesselund har været med til at skabe god stemning med sit gode humør og samtidig giver han den fuld gas til kampe og træning. Jakob er derfor fuld fortjent valgt til årets gode kammerat. Tak til forældre for den gode opbakning og gaven.
Henning og jeg vil gerne sige tusind tak for en kanon god sæson med de fantastiske U15-drenge!
Henning og Jim