SUB 88 U 16 M drengene skulle efter deres flotte 1 plads i puljen spille kvartfinale om JM. Modstanderen var et stærkt Randers Freja hold ( De var det mest scorende af M holdene i hele Jylland) og kampen blev spillet i Borup i forbindelsen med Sct. Hans. Og mange mennesker ( mindst 100 så kampen) var mødt op og kunne deltage i begge dele, og de så en meget tæt og jævnbyrdig kamp.
Hvor SUB efter en tøvende start, hvor Randers havde et hovedstød på overliggeren, sat sig godt på kampen og kom til flere chancer. Først driblede Peter Lund sig fint igennem men skyd i sidenettet. I 2 andre situationer var Peter uhyre tæt på at heade holdet til efterhånden en fortjent føring. De gange Randers var ved at spille sig til noget, tog målmand Christian Mønsted sig af det inden det rigtigt blev farligt. I det 30 min kom så kampens største chance da holdets topscorer Anders Sørensen fik en friløber, men desværre kiksede Anders for en gang skyld. Og i stedet gik det galt i modsatte ende i det 33 min, da de dødbolde stærke Randers udnyttede en retur bold efter hjørnespark.
I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage. Og det startede med en ny friløber dennegang til Rasmus Nielsen, men en fremragende redning af deres målmand hindrede udligningen. Christian Mønsted måtte op med et par flotte redninger, men i det 50 min kom Randers foran 2-0. Resten af kampen pressede SUB uden at have heldet med sig og var flere gange lige ved og næsten. Største chance tilfaldt Victor Lytzen men brændte helt fri ved den bageste stolpe, så det endte med en 2-0 sejr til Randers. En sejr som kan forsvares men lidt held og tur i den, men det kunne lige så have været omvendt eller i det mindste givet uafgjort hvis SUB havde været kommet foran. Men drengene tabte med ærer og kan se tilbage på en fremragende sæson.
Det var så træner Flemming Lund og spillerne Christian Mønsted, Simon Andersen, Tobias Sloth, Mike Vestergaard, Mikkel Hansen, Mathias Dalsgaard, Christian Malik, Mikkel Strandgaard, Anders Sørensen, Peter Lund, Victor Lytzen, Hans Nørgaard, Jannik Trinderup og Rasmus Nielsen der afløste Matthias Juulsgaard i de sidste kampe, sidste officiele kamp. Holdet bliver lukket ned nu, da der er mange i de 2 årgange der skal på efterskole.
Årets kammerat havde træneren valgt Christian Malik.
På lørdag er de fleste spillere der stammer fra årgang 99 holdet med i Borups sommerturnering og skal møde ØK. Så det er en form for afskedskamp hvor de spillere der spiller i VFF kommer og hjælper til.

Flemming Lund