SUB 88 - Skive IK 1-3(0-0)


37. min. 1-0 Elise (Ida Øe)
45. min. 1-1

50. min. 1-2

57. min. 1-3


U11/12 pigerne tog i mandags hul på forårssæsonen, hjemme i Skals, hvor Skive kom på besøg. Kampene mod Skive plejer traditionelt at være meget lige, og med 1-2 mål til forskel. Pigerne spillede i træningsturneringen også mod Skive, hvor det blev til et knebent nederlag på 2-3, hvor pigerne kæmpede godt, men ikke helt kunne bryde igennem Skives solide forsvar. I mandagens opgør blev det ligeledes til et nederlag, denne gang på 3-1, efter en kamp der bølgede frem og tilbage.

I første halvleg viste både SUB pigerne og pigerne fra Skive fine takter, og det var meget tæt. En storspillende Alina i målet, diskede op med flere vigtige redninger, på de 3-4 100% chancer Skive havde i halvlegen. Et solidt forsvar, der igennem kampen bestod af Freja, Silje, Sofie, Lærke og Maiken, fik i de fleste situationer dirigeret bolden flot væk. På midten havde Nicoline og Julie mange gode ture, som tiltrak spillere, der gav Ulla Maja, Ida Øe, Frida og Elise god plads på kanterne samt på toppen til at komme til fine chancer. Pigerne havde dog i dagens kamp store problemer med at få afsluttet angrebene, hvilket gjorde at der gik 37 minutter før det første mål i kampen fandt sted. Ida Øe fik bolden på kanten og sendte den flot indover til Elise, der resolut skød bolden i mål til stillingen 1-0. Skive spillerne svarede dog igen med at presse hårdt, og de hårdt arbejdende spillere fra SUB havde svært ved at blive ved med at afvise. Kampen igennem havde pigerne problemer med at være konsekvente nok til at få bolden væk fra eget felt, og det var blandt andet medvirkede til Skives 2 mål, der faldt inden for 5 minutter, omkring 45. Minut. Herefter tog Skive teten, og fik også kæmpet sig til et flot mål til sidst til slutresultatet 1-3.

Alt i alt en fin kamp, som pigerne i SUB kan lære meget af, og hvor de viste fine takter, på trods af at Skive er et rigtig dygtig hold i B-rækken, og at SUB som oprykkere fra C-rækken på nogle parametre var lidt bag ud.

Anna-Katrine Mikkelsen (AK)