Onsdag aften var Sub 88 U15 pigerne på besøg i Farsø/Ullits og vi skulle se om vi kunne fortsætte de fine takter fra de foregående kampe.

Kampen var ikke mere end 4 minutter gammel da Alina Elkjær Hermansen løb fra Farsø forsvaret og gjorde det til 0-1 efter en flot stikning fra Frida Gundlund Nielsen.

Der gik ikke mere end 3 minutter efter første scoring, så blev kampen real afgjort, Rebekka Kjær blev sendt i dybden på højre fløj af en stikning fra Ida Helwig Øe. Et passivt Farsø forsvar lod Rebekka Kjær komme for tæt på mål og med et kanonskud gjorde hun det til 0-2.

Derefter gik der lidt feriefodbold i det og vi skal helt hen til det 52 minut før der skete noget igen, Ida Helwig Øe som i pausen var blevet flyttet ud på venstre kant, fik en stikning af Nicoline Elkjær Jensen og efter en hård fight med Farsø forsvaret kom hun alene med Farsø målmanden som hun uden problemer passerede til en føring på 0-3.

4 minutter senere var det Alina Elkjær Hermansen´s tur til at blive sendt i dybden i højre side af Nicoline Elkjær Jensen og efter en hård kamp med en Farsø forsvar kom hun alene igennem og havde ikke problemer med at gøre det til slutresultatet 0-4.

Denne gang var der 2 spillere der blev kåret som kampens spillere Ida Helwig Øe og Stine Bao Hansen.

Nu ser vi frem til en pause, hvilket flere af spillerne trænger til.

Næste kamp for U15 pigerne er torsdag d. 19/5 kl. 18.30 hvor vi skal til Skive.

SUB 88 U15 piger fortsætter stimen
SUB 88 U15 piger fortsætter stimen
SUB 88 U15 piger fortsætter stimen