U16 drengenes kamp mod Kvik/Aalestrup som bød på lidt af hvert.

Arkivfoto


Første halvleg får vi ikke trykket nok på og holder ikke balancen i vores spil. Dog kommer vi foran 1-0, Mads Vejlby registrer en dårlig tilbagelægning og fanger bolden før målmanden når den og triller den i nettet. Aalestrup slår dog hurtigt tilbage, på en retur bold ved et hjørnespark, efterfølgende holder de momentum.

I pausen bliver der snakket om de flere mangler der var i spillet, taktikken bliver ændret og det var til at se i anden halvleg. Vi bliver mere dominerende og på midten med første gang Marcus Hansen centralt med sin defensive makker Mads Mogensen, får vi skabt balance i midten. Dette driver til flere chancer. Andet mål bliver scoret af Gustav Nissen som får bolden i fødderne i et hjørnespark. Vi holder boldsiddelsen og driver os frem, pludselig som en kanon, bomber Gustav Nissen et suverænt langskud op i nettet, stilling og slutfløjt bliver 3-1.

Stor ros til alle for at trække de sidste procenter op i anden halvleg og gejsten for at vinde hele vejen igennem. Sidst et kæmpe klap til vores målvogter Albert Pedersen, en solid mur som vidste hvem der ejede feltet!